Over HERO

HERO dakkapellen B.V. is een familiebedrijf wat al meer dan 25 jaar dakkapellen plaatst door bijna geheel Nederland. Door de centrale ligging in het land kunnen wij een groot werkgebied bereiken en zijn wij ook voor onze klanten goed bereikbaar. Wij zullen onze klanten voorzien van goede advies op basis van de ruime ervaring die wij hebben binnen ons vakgebied.

Ons streven is om vanuit een gezonde bedrijfsvoering onze klanten te voorzien van een goed product wat voldoet aan hun wensen. Ook de nazorg van onze producten staat bij ons hoog in het vaandel. Door de sterke band met onze medewerkers zijn zij ook zeer betrokken bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Binnen onze werkzaamheden staan de ontwikkelingen zeker niet stil, daar waar het mogelijk is zullen wij altijd kijken of het mogelijk is onze producten te verbeteren.

Robert en Henriëtte Vos

Wat u van ons kunt verwachten

 • Wij komen persoonlijk bij u langs om de dakkapel in te meten.
 • Wij kunnen u voorzien van advies.
 • U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.
 • Wij kunnen u voorzien van de benodigde bouwtekeningen t.b.v. de vergunning aanvraag.
 • De dakkapellen kunnen worden uitgevoerd in de materialen naar uw keuze.
 • De plaatsing van uw dakkapel gebeurt in 1 werkdag.
 • Mogelijkheid tot plaatsen van geïntegreerde rolluiken en screens.
 • Het is ook mogelijk de dakkapel door ons te laten aftimmeren.
 • De dakkapel zal netjes samen met u worden opgeleverd.
 • U hoeft geen aanbetaling te doen.
 • U heeft 10 jaar garantie op de constructie.

Duurzaamheid

In onze werkplaats bouwen wij volledig in eigen beheer de dakkapellen met de meest duurzame materialen.

De kunststof kozijnen zijn voorzien van gasgevuld HR++ of HR+++ triple beglazing met verhoogde thermische en geluids isolatie. Doordat alle kozijn profielen voorzien zijn van meerdere kamers, verhoogde sponningen en meervoudige afsluitingen kunnen de hoogste isolatiewaarde van Nederlandse kozijnen worden behaald. Deze kozijnen bevatten geen weekmakers waardoor er geen verwering meer plaats kan vinden.

Op HERO dakkapellen wordt standaard EPDM dakbedekking met een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar aangebracht, dit is ten opzichte van traditionele bitumen dakbedekking met een verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar een aanzienlijke verbetering.
Ook de aansluitingen vanaf de dakkapel naar het dak zijn voorzien van epdm, het gaat hier om EPDM met een kern bewapening. EPDM bevat geen chloor, weekmakers, halogenen of plasticiden. Ook hiermee is een aanzienlijke duurzame verbetering gedaan ten opzichte van het traditionele lood.

De dakkapellen zijn in de wangen en het dak voorzien van PIR isolatie, dit is vaste isolatie met een resp. rc waarde van 4,7 en 6,3 Hiermee voldoen HERO dakkapellen ruim aan de wettelijk gestelde eisen van het bouwbesluit en Bijna Energie Neutral Gebouwen (BENG).

Kortom, met een HERO dakkapel doet u een duurzame investering in uw woning en de toekomst.