Ervaringen

Bekijk hieronder onze ervaringen

Goede kwaliteit en service

juni 18, 2024

Vandaag is onze oude dakkapel vervangen voor een splinternieuw exemplaar met alles erop en eraan. De vaklui van Hero werkten snel en vakkundig, en hebben een stevige constructie gemaakt om de dakkapel in te passen in ons oude, niet al te waterpas zijnde huis. De dakkapel ziet er fantastisch uit, hier gaan we nog lang plezier van hebben!

Rolf

Geen titel

maart 26, 2024

Hero dakkapellen bestaat sinds gisteren 10 jaar

De mannen die komen zijn echt goede gasten die meedenken en het ging echt super snel

Niks 2 dakkapellen op 1 dag maar 2 dagen zo dat er niet snel afgewerkt wordt waar je als eindgebruiker niet blij van wordt

Nee bij dit bedrijf kan je blind tekenen en prijs kwaliteit is uitstekend

Remco Hulsebosch

Geen titel

februari 26, 2024

Via deze review willen wij onze waardering uitspreken voor de uitstekende service en kwaliteit van werken door de firma HERO dakkapellen bij de plaatsing van onze dakkapellen afgelopen 25 en 26 januari.

Wij waren onder de indruk van de accuraatheid en netheid waarmee de dakkapellen zijn geplaatst en de professionaliteit van de collega’s die de werkzaamheden hebben verricht.

Al met al zijn wij zeer tevreden met de dakkapellen en blij met onze keuze voor HERO dakkapellen.

Tom Jansen

Geen titel

november 2, 2023

Super blij met onze dakkapel. Ging niet helemaal in 1 keer goed. Maar Robert Vos en zijn team hebben het super netjes en snel opgelost. Zijn erg blij met het contact en de service. Een aanrader dus! Groetjes, familie Karki uit t mooie Almelooo

S. Karki

Geen titel

juli 5, 2023

HERO dakkapel. Twijfel niet, gewoon doen. Waarom? Nette prijs, mooie kwaliteit, harde werkers, vriendelijk, meedenkend, zo kan ik nog wel even doorgaan. We zijn meer dan tevreden na plaatsing van nieuw dakkapel en nieuwe kozijnen in bestaand dakopbouw.

Beukers

Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid

april 20, 2023

Heren (2×) waren stipt op tijd (07:00) en hebben hard en snel gewerkt. Machinist kwam 2 uur later. Half 2 waren ze klaar. Advies en communicatie met Robert Vos was voornamelijk via email en was snel en accuraat. Puin is ook lekker afgevoerd. Rolluik laat ik zeker nog door hun plaatsen nadat de zolder helemaal verbouwd is. Alleen het aanvegen zijn de heren vergeten op de zolder. Veel bruin stof.. geen idee waar dat vandaan komt. Belangrijkste echter is dat de dakkapel van goede kwaliteit is en goed geinstalleerd is zodat er geen lekkage is over dat het doorzakt. Tijd zal het uitwijzen…

update 31/03/2023: dakkapel werkt prima en wij zijn zeer tevreden. Geen lekkage en niet doorgezakt. Dank jullie wel Hero dakkapellen!

Jazz M.

Geen titel

maart 3, 2018

Hero heeft vorig jaar bij ons een dakkapel gezet, waarbij ook de dakconstructie moest worden aangepast. Zij hebben technische berekeningen laten uitvoeren en meegedacht over de beste oplossing. Wij zijn erg tevreden. Door de sneeuw hadden wij echter een kleine lekkage, deze lekkage is snel, kundig en kostenloos opgelost.

Wilco

Geen titel

februari 16, 2018

Hero heeft bij ons twee dakkapellen, een vliering, dakraam en schuif-knieschotten geplaatst waar we heel erg tevreden over zijn. Harde werkers en prettig in de omgang, nauwkeurig en dus echte vakmannen. Aanbeveling!

Ruben

Geen titel

februari 14, 2018

In Almere aan de Mitrastraat hebben wij diverse werkzaamheden door Hero dakkapellen laten uitvoeren. Als eerst het plaatsen van een dakkapel en vanwege het super mooie resultaat vervolgens de zolder in 2 kamers laten verdelen en een vliering laten maken. We zijn ontzettend blij met het resultaat en ook mijn ouders zijn onder de indruk. Wij hebben ons betrouwbare adres gevonden wanneer we iets gedaan willen hebben en onze omgeving ook! Heel erg bedankt!

Roxanne Hewitt

Geen titel

februari 8, 2017

Wij hebben twee grote dakkapellen laten plaatsen met daaronder schuifkastjes, waarover wij zeer tevreden zijn!! Luisteren goed naar de wens van de klant, goede communicatie, komen netjes op tijd, werken vlot door en ondanks dat een hele nette afwerking, prettig team om over de vloer te hebben en kennen hun vak! Tevens een goede prijs. Kortom een professioneel bedrijf die wij zeker aanbevelen.

Imane en Driss

Geen titel

juni 15, 2016

3 juni hebben jullie bij ons de dakkapel geplaatst en ook ons grote dakraam naar de zolder geplaatst. We krijgen niets anders dan complimenten over de mooie dakkapel. De zolderkamer is nu zo veel ruimer geworden en zo mooi, we zijn er heel erg blij mee.

Fam Werder

Geen titel

juni 15, 2016

Heel erg goed. Lekker vroeg aanwezig. Top gedaan. Zijn er heel blij mee. Prima bedrijf!

Inge en Ruben

Geen titel

mei 9, 2016

Dubbele dakkapel laten plaatsen. Zowel voor als achter. Vakkundig werk en prettige vakmensen. Zeer tevreden.

Fam de Jager

Geen titel

maart 6, 2016

Goede communicatie, prettig persoon. Dakkapel en dakraam stond binnen een halve dag. Goede prijs kwaliteit. Dakkapel staat nu 1 maand geen problemen. Mooiste van de wijk.

Dhr. Rusthoven Amsterdam

Geen titel

januari 15, 2016

Robert en zijn 2 collega s hebben erg goed en professioneel werk afgeleverd. Voordat de dakkapellen moesten worden geplaatst heeft Robert alles opgemeten en een snelle en concurrerende offerte bij ons neergelegd. Ondanks dat wij veel vragen hadden en er nog iets moest worden aangepast/toegevoegd aan de offerte werd er continue snel gereageerd op onze vragen over de mail. Tevens heeft Robert 2 dakramen geplaatst in de badkamer wat er ook zeer mooi uitziet. Ik zou Hero dakkapellen bij iedereen aanbevelen die een dakkapel wil laten maken. Alle 4 dagen dat ze aan het werk zijn geweest heeft het geregend, maar ze hebben zeer professioneel doorgewerkt en ik heb ze hier verder ook niet over gehoord.

Dhr. Pijnhakker

Geen titel

december 17, 2015

Binnen zeer korte tijd en zeer professioneel hebben de mannen van Hero dakkapellen onze gehele zolder gerenoveerd: er is een dakkapel (3 meter x 1.75 m) en 2 dakramen geplaatst, de zolder is geïsoleerd en vervolgens netjes afgewerkt. Ook de prijs was zeer scherp en de communicatie verliep ook soepel: op onze vragen werd snel gereageerd. Robert en heren: bedankt voor onze mooie nieuwe zolder! We kunnen dit bedrijf van harte aan iedereen aanbevelen.

Mw van der Well

Geen titel

december 16, 2015

Robert heeft in oktober met zijn team bij ons een dakkapel geplaatst. 10 plus,,,,, ik ben er heel erg blij mee,,,geweldig werk en in een dag keurig klaar!!!!!

Mw Kramer

Geen titel

augustus 7, 2015

Robert en z’n team hebben naar volle tevredenheid twee dakkapellen in stijl op onze jaren ’30 woning getimmerd en het dak voorzien van een waterkerende/dampopen folie. De klus is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een reële prijs. Wij kunnen u Hero Dakkapellen aanbevelen!

Bas en Danniëlle

Geen titel

juli 24, 2015

Wij hebben ons gehele huis laten renoveren door Robert en zijn team. Het is super geworden. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kan iedereen Hero dakkapellen aanbevelen voor iedere verbouwing.

Gijs van Schaik

Geen titel

juli 21, 2015

Het zijn gewoon TOPPERTJES

Ingrid