Spacer info@herodakkapellen.nl  Spacer 0341 75 90 80   Spacer Instagram

Ervaringen

In 1 werkdag geplaatst! 10 jaar garantie! Vrijblijvende offerte! Geen aanbetaling!


Op deze pagina vindt u ervaringen van klanten van HERO Dakkapellen. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met HERO DAKKAPELLEN en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Ervaring plaatsen

  • Gemiddelde ervaring HERO Dakkapellen
    Op basis van 27 ervaring(en)
    Score: 4,9 van 5,0



  • Ervaring
    Hero heeft vorig jaar bij ons een dakkapel gezet, waarbij ook de dakconstructie moest worden aangepast. Zij hebben technische berekeningen laten uitvoeren en meegedacht over de beste oplossing. Wij zijn erg tevreden. Door de sneeuw hadden wij echter een kleine lekkage, deze lekkage is snel, kundig en kostenloos opgelost.

    03-03-2018 (Wilco)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hero heeft bij ons twee dakkapellen, een vliering, dakraam en schuif-knieschotten geplaatst waar we heel erg tevreden over zijn. Harde werkers en prettig in de omgang, nauwkeurig en dus echte vakmannen. Aanbeveling!

    16-02-2018 (Ruben)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    In Almere aan de Mitrastraat hebben wij diverse werkzaamheden door Hero dakkapellen laten uitvoeren. Als eerst het plaatsen van een dakkapel en vanwege het super mooie resultaat vervolgens de zolder in 2 kamers laten verdelen en een vliering laten maken. We zijn ontzettend blij met het resultaat en ook mijn ouders zijn onder de indruk. Wij hebben ons betrouwbare adres gevonden wanneer we iets gedaan willen hebben en onze omgeving ook! Heel erg bedankt!

    14-02-2018 (Roxanne Hewitt )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben twee grote dakkapellen laten plaatsen met daaronder schuifkastjes, waarover wij zeer tevreden zijn!! Luisteren goed naar de wens van de klant, goede communicatie, komen netjes op tijd, werken vlot door en ondanks dat een hele nette afwerking, prettig team om over de vloer te hebben en kennen hun vak! Tevens een goede prijs. Kortom een professioneel bedrijf die wij zeker aanbevelen.

    08-02-2017 (Imane en Driss)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Heel erg goed. Lekker vroeg aanwezig. Top gedaan. Zijn er heel blij mee. Prima bedrijf!

    15-06-2016 (Inge&Ruben)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    3 juni hebben jullie bij ons de dakkapel geplaatst en ook ons grote dakraam naar de zolder geplaatst. We krijgen niets anders dan complimenten over de mooie dakkapel. De zolderkamer is nu zo veel ruimer geworden en zo mooi, we zijn er heel erg blij mee.

    15-06-2016 (Fam. Werder )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Dubbele dakkapel laten plaatsen. Zowel voor als achter. Vakkundig werk en prettige vakmensen. Zeer tevreden.

    09-05-2016 (Fam de Jager )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goede communicatie, prettig persoon. Dakkapel en dakraam stond binnen een halve dag. Goede prijs kwaliteit. Dakkapel staat nu 1 maand geen problemen. Mooiste van de wijk.

    06-03-2016 (Dhr. Rusthoven, Amsterdam)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Robert en zijn 2 collega s hebben erg goed en professioneel werk afgeleverd. Voordat de dakkapellen moesten worden geplaatst heeft Robert alles opgemeten en een snelle en concurrerende offerte bij ons neergelegd. Ondanks dat wij veel vragen hadden en er nog iets moest worden aangepast/toegevoegd aan de offerte werd er continue snel gereageerd op onze vragen over de mail. Tevens heeft Robert 2 dakramen geplaatst in de badkamer wat er ook zeer mooi uitziet. Ik zou Hero dakkapellen bij iedereen aanbevelen die een dakkapel wil laten maken. Alle 4 dagen dat ze aan het werk zijn geweest heeft het geregend, maar ze hebben zeer professioneel doorgewerkt en ik heb ze hier verder ook niet over gehoord.

    15-01-2016 (Dhr. Pijnakker, Amstelveen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Binnen zeer korte tijd en zeer professioneel hebben de mannen van Hero dakkapellen onze gehele zolder gerenoveerd: er is een dakkapel (3 meter x 1.75 m) en 2 dakramen geplaatst, de zolder is geïsoleerd en vervolgens netjes afgewerkt. Ook de prijs was zeer scherp en de communicatie verliep ook soepel: op onze vragen werd snel gereageerd. Robert en heren: bedankt voor onze mooie nieuwe zolder! We kunnen dit bedrijf van harte aan iedereen aanbevelen.

    17-12-2015 (Mw. van der Well, Zaandijk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Robert heeft in oktober met zijn team bij ons een dakkapel geplaatst. 10 plus,,,,, ik ben er heel erg blij mee,,,geweldig werk en in een dag keurig klaar!!!!!

    16-12-2015 (Mw. Kramer, Sondel)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben ons gehele huis laten renoveren door Robert en zijn team. Het is super geworden. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kan iedereen Hero dakkapellen aanbevelen voor iedere verbouwing.

    24-07-2015 (Gijs van Schaik)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het zijn gewoon TOPPERTJES

    21-07-2015 (Arie van Putten)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De dakkapel was snel geplaatst. De dakkapel ziet er super uit. Alles is volledig naar wens!

    20-07-2015 (Ingrid)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Robert en z'n team hebben naar volle tevredenheid twee dakkapellen in stijl op onze jaren '30 woning getimmerd en het dak voorzien van een waterkerende/dampopen folie. De klus is snel en vakkundig uitgevoerd tegen een reële prijs. Wij kunnen u Hero Dakkapellen aanbevelen!

    07-07-2015 (Bas & Daniëlle)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Echt een aanrader; Robert en zijn team hebben veel verstand van zaken, je krijgt snel antwoord per mail en de dakkapel is prachtig. Goeie prijs, kwaliteit verhouding. De hor die nog niet op de dag zelf aanwezig was, werd door Robert de week erna geleverd. Echt prima!

    22-06-2015 (Chantal)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Een zeer hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld met het plaatsen van dakkapellen. Binnen 6 uur was de dakkapel geplaatst en afgetimmerd. Helemaal top!!

    09-06-2015 (David & Barbara)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Alles ging super snel. Ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld en in 2 halve dagen werden 2 dakkapellen en een (groot) raam geplaatst. Er waren 3 dagen gepland. Het ziet er super uit. Wij zijn erg blij ermee. Alleen werd er weinig geholpen met de dakpannen, die naar beneden moesten worden gebracht. Bleef afval achter, zowel op straat als boven op zolder.

    07-12-2014 (Marianne Heemskerk)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij zijn heel tevreden over de twee dakkapellen die gezet zijn op onze zolder. Het werk is netjes gedaan, de dakkapellen zien er mooi uit. Ik vond de samenwerking ook heel prettig. We zijn superblij met de ruimte die dit heeft gecreëerd op onze zolder. Dank jullie wel.

    10-11-2014 (Karin Hogenboom)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Fijne aannemer om zaken mee te doen. Er wordt meegedacht met de opdrachtgever. Zelfs tijdens de uitvoering is nog overleg mogelijk als je het toch nog net anders wil. De prijzen zijn altijd scherp. Afspraken worden nagekomen. Een verademing in de markt, deze Hero dakkapellen.

    07-11-2014 (Freek)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Pas geleden een mooi dakkapel laten plaatsen door Robert Vos en zijn team. Ik beveel Hero Dakkapellen van harte aan!

    26-10-2014 (henk & familie)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben vorige week onze dakkapel door Hero Dakkapellen laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de fase daarvoor. Wij zijn goed geadviseerd en begeleid in het hele proces en dat geeft achteraf een goed gevoel. Ga zo door.

    05-10-2014 (Sharif Mohammad)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Dik tevreden met het (eind)resultaat! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met een persoonlijke benadering en ambachtelijk uitgevoerde klus, waarin een 4.40 m brede dakkapel met geintegreerde rolluiken en 2 tuimelvensters zijn geplaatst.

    28-09-2014 (Rick & Chantal)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Op 12 juli 2014 heeft Robert Vos samen met zijn dappere heros een prachtige dakkapel voor ons geplaatst in Diemen. Ze hebben zelf de vergunning geregeld en alles gedaan zoals wij hadden afgesproken. Ook de prijs was heel scherp. In deze branch is het niet altijd gemakkelijk, betrouwbare en degelijke mensen te vinden die hun werk met passie uitvoeren. Daarom hoop ik dat het bedrijf Hero dakkapellen op de ingeslagen weg doorgaat. Met eerlijkheid komt men in de wereld het verst.

    19-08-2014 (Alwin)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima tevreden, vakkundige plaatsing, aangename prijs. Klasse!!

    05-08-2014 (Familie Kraaij)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Vanaf het eerste bezoek tot en met de plaatsing is alles keurig verlopen. Scherpe prijs, snelle levering, goede communicatie. Heel tevreden dus!!

    14-05-2014 (Kuiper)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Geweldig advies, ze denken met je mee. Ze kwamen met een idee waar we zelf nooit op waren gekomen. Ook de prijs viel ons reuze mee. We zijn. Super blij met onze dakkapellen ! Echte aanrader!

    25-04-2014 (Olaf mik)

    Score: 5,0




Ervaringen

  • Wij hebben vorige maand een dakkapel laten plaatsen en zijn heel tevreden met HERO. De dakkapel werd binnen een dag vakkundig geplaatst. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

    Lees meer...

Over HERO

HERO dakkapellen kiest voor een persoonlijke benadering naar de klant. Dit zodat u weet met wie u te maken heeft, maar ook zodat wij weten met wie we te maken hebben. Hierdoor laten wij niet alleen het dakkapel op uw huis passen, maar ook aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Wij kunnen u dan ook van een eerlijk advies voorzien als u dat wenst.

Lees meer...