Dakkapellen

De dakkapellen van HERO worden in eigen werkplaats en door ervaren medewerkers geprefabriceerd. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel onder de meest gunstige omstandigheden wordt gebouwd. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteitsnormen die wij stellen aan onze dakkapellen garanderen.

Het monteren van een dakkapel kan dan met behulp van een hijskraan binnen 1 werkdag worden uitgevoerd.

Offerte aanvragen

Type A

Type B

Type C

Type D

Type E

Type F

Type G

Type H

* Deze zijn van toepassing op een dakhelling van ongeveer 45°/35°

Kleurenschema

RAL 9001
Crème

RAL 6009
Dennengroen

RAL 5011
Staalblauw

RAL 3005
Wijnrood

RAL 9016
Wit

RAL 7016
Antracietgrijs

Duurzaamheid

In onze werkplaats bouwen wij volledig in eigen beheer de dakkapellen met de meest duurzame materialen.

De kunststof kozijnen zijn voorzien van gasgevuld HR++ of HR+++ triple beglazing met verhoogde thermische en geluids isolatie. Doordat alle kozijn profielen voorzien zijn van meerdere kamers, verhoogde sponningen en meervoudige afsluitingen kunnen de hoogste isolatiewaarde van Nederlandse kozijnen worden behaald. Deze kozijnen bevatten geen weekmakers waardoor er geen verwering meer plaats kan vinden.

Op HERO dakkapellen wordt standaard EPDM dakbedekking met een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar aangebracht, dit is ten opzichte van traditionele bitumen dakbedekking met een verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar een aanzienlijke verbetering.
Ook de aansluitingen vanaf de dakkapel naar het dak zijn voorzien van epdm, het gaat hier om EPDM met een kern bewapening. EPDM bevat geen chloor, weekmakers, halogenen of plasticiden. Ook hiermee is een aanzienlijke duurzame verbetering gedaan ten opzichte van het traditionele lood.

De dakkapellen zijn in de wangen en het dak voorzien van PIR isolatie, dit is vaste isolatie met een resp. rc waarde van 4,7 en 6,3 Hiermee voldoen HERO dakkapellen ruim aan de wettelijk gestelde eisen van het bouwbesluit en Bijna Energie Neutral Gebouwen (BENG).

Kortom, met een HERO dakkapel doet u een duurzame investering in uw woning en de toekomst.

De design airco op uw dakkapel

 

Bekijk hier

Interesse in een dakkapel
Neem contact op