Zonwering

Aangezien wij in veel van onze dakkapellen al rolluiken of screens monteren, kunnen wij deze ook op de resterende woning aanbrengen. Hierdoor bent u overal voorzien van rolluiken of screens van hetzelfde merk en bediening. Onze zonwering producten komen van de firma Wilms uit België. De zonwering is standaard voorzien van een Somfy IO motor, deze is uitgerust met obstakel detectie en vorstbeveiliging. Met de TaHoma® switch kan al onze zonwering via de app bediend worden.

Waarom kiezen voor rolluiken?

Rolluiken zijn een simpele en efficiënte manier om jouw levenscomfort te verhogen. Wilms biedt traditionele inbouw-, voorzet- en opbouwrolluiken aan, maar ook baanbrekende innovaties.

Je bespaart energiekosten

Met rolluiken kun je elk seizoen energie besparen. In de wintermaanden blijft de barre kou buiten en hou je de knusse warmte binnen. Je zult je verwarmingskosten flink zien dalen. In de zomer zorgen rolluiken dan weer voor een aangenaam binnenklimaat. Doordat de zonnestralen worden afgeblokt voor ze binnenvallen, warmt je woning niet op.

Betere nachtrust

In een goed verduisterde kamer slaap je beter, op eender welk moment van de dag. Een extra troef dus voor kinderkamers en voor zij die nachtwerk doen. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een verhoogde geluidsreductie tot zelfs 8 dB, op voorwaarde dat het rolluik en raam volledig gesloten zijn.

 

Gevoel van veiligheid

Het is bewezen dat rolluiken een inbraakremmende functie hebben. Enerzijds hebben ze een afschrikkend effect op inbrekers, anderzijds zal het ook effectief langer duren om in te breken. Jouw gemoedsrust zal er dus wel bij varen.

De gezelligheid blijft binnenskamers

Een rolluik is nog steeds de beste optie om voor privacy te zorgen. Wanneer het rolluikblad volledig naar beneden is, kan er niemand meer binnenkijken. Bovendien zorgt de aanwezigheid van rolluiken voor een warme, gezellige sfeer. Kortom, rolluiken zijn een onmisbaar deel van jouw interieur.


Waarom kiezen voor screens?

Screens maken je leven comfortabeler. Ze zijn lichtdoorlatend, maar houden een groot deel van de warmte van de zon buitenshuis. Zo voorkom je oververhitting van je woning terwijl je zicht naar buiten toch behouden blijft.

Je geniet van een aangename binnentemperatuur

Zonwering dient in de eerste plaats om de zon buiten te houden. In de warme zomermaanden geniet je van een aangenaam binnenklimaat doordat de zonnestralen worden tegengehouden voor ze binnenvallen.

Je beschermt je interieur

Een voordeel waar je meestal niet bij stilstaat, is dat je interieur langer meegaat. Zonwering blokkeert de schadelijke UV-stralen die verkleuring veroorzaken.

Voor elke smaak de juiste afwerking

Screens van Wilms worden volledig volgens jouw wens samengesteld. Wilms beschikt over een uitgebreid gamma van doeken, kasttypes en kleuren. Ook de bediening van je screen bepaal je volledig zelf: manueel of elektrisch.

Interesse in zonwering
Neem contact op