Dakkapel plaatsen in Zaandam

De dakkapellen van HERO worden in eigen werkplaats en door ervaren medewerkers geprefabriceerd. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel onder de meest gunstige omstandigheden wordt gebouwd. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteitsnormen die wij stellen aan onze dakkapellen garanderen.

Het monteren van een dakkapel kan dan met behulp van een hijskraan binnen 1 werkdag worden uitgevoerd.

Neem contact op

Duurzame investering

Bij HERO dakkapellen bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van uw dakkapel. Al meer dan 25 jaar plaatsen wij dakkapellen door bijna het gehele land. Een HERO dakkapel is een duurzame investering en draagt bij aan het verhogen van de isolatiewaarde van uw woning. Het laten plaatsen van een prefab dakkapel is de minst ingrijpende verbouwing waarmee u veel leefruimte erbij krijgt en het woongenot aanzienlijk zal verbeteren.

In onze werkplaats bouwen wij volledig in eigen beheer de dakkapellen met de meest duurzame materialen.

De kunststof kozijnen zijn voorzien van gasgevuld HR++ of HR+++ triple beglazing met verhoogde thermische en geluids isolatie. Doordat alle kozijn profielen voorzien zijn van meerdere kamers, verhoogde sponningen en meervoudige afsluitingen kunnen de hoogste isolatiewaarde van Nederlandse kozijnen worden behaald. Deze kozijnen bevatten geen weekmakers waardoor er geen verwering meer plaats kan vinden.

Interesse?
Neem contact op